Місяць: Лютий 2016

IMG_0662

Тірамісу

Тірамісу можна сміливо назвати одним із найвідоміших десертів. Батьківщиною тірамісу є Італія, вважається, що придуманий десерт був в регіоні Венето у 1960-их роках, проте, до авторів себе також відносять жителі Риму, Тоскани, Ломбардії та ін. Класичний тірамісу — це шари ніжного крему з сиру маскарпоне та бісквітного печива савоярді, змоченого кавою. Згодом виникли і різні варіації, наприклад, з додаванням фруктів,… Read more →

IMG_0135

Про зиму

Я направду дуже люблю зиму.  Приємно любити її, коли не змушений щодня спозаранку прокидатися і чалапати в темноті по голольоді і грязюці на роботу. Я не змушена, тому я люблю зиму. Бувають часом такі меланхолійні вечори, коли в голові мимоволі здригаються павутинки ароматних дитячих спогадів про найхолодніший період року. Вони не про ковзанки, санки і галасливі дитячі копирсання в снігу,… Read more →

IMG_0643

Імбирне печиво

Ну ось і настав цей момент — я ділюся з вами рецептом імбирного печива. Дуже часто друзі просять його рецепт, скуштувавши печива. І я радо ним ділюся ! Саме імбирне печиво є нашим домашнім фаворитом серед дрібних ласощів. Воно однаково добре смакує і з гіркою кавою, і з ароматним чаєм, і з теплим молоком з медом чи какао. Прянощі залишають… Read more →