Місяць: Серпень 2015

IMG_9809

Рис із фасолею в томатному соусі

Я вже писала, що тато привіз багацько чудових закарпатських перчиків і помідорчиків, вирощених його батьками. На жаль, дорогу пережили не усі, тому потрібно було швидко щось придумати.  Я не фанат томатних соусів, але вирішила потішити чоловічу половину нашої родини і вийшло дуже навіть смачно. Рецепт не є супер оригінальним, але пригодиться, якщо хочеться приготувати щось просте і поживне, але без… Read more →

IMG_1180

Фаршировані патісони

Пам`ятаю, ще в дитинстві, коли влітку їздили до бабусі на дачу на Закарпаття, патісони заворожували мене своєю красивою формою. Але не пригадую, щоб хтось подавав їх інакше, ніж мариновані. І ось тепер такі домашні, екологічно чисті красені, дбайливо вирощені родиною Гріззлі, стоять переді мною і шепчуть мені :”Приготуй нас оригінально, приготуй нас оригінально”… Можна патісони просто порізати і потушити з… Read more →

IMG_1160

Налисники з гарячим персиками в карамелі

Суперовий недільний сніданок! А ще хороший спосіб використати млинці, які вже постояли в холодильнику. В Юлії Висоцької є рецепт з апельсинами, який я не раз використовувала. А зараз якраз період персиків, які я просто обожнюю, тому просто не можу не поділитися цим рецептом)) В моєму випадку налисники з персиками були десертом, тому нам було достатньо одного млинця на особу. Тому… Read more →

IMG_1165

Канапе з намазкою із бобів, фетою і помідором

Кожен фрукт-овоч найсмачніший і найкорисніший у свій сезон, тому літом треба користуватися з можливості насолодитися нимисповна. І я як особливий поціновувач фасольок, горошків і їх родичів, заявляю, що час бобів настав)) Боби – продукт, який незаслужено обділений увагою, хоча насправді страви з бобів смачні і корисні. Просто відварені, а потім протушені в вершковому маслі, з посіченою петрушкою і часничком, боби… Read more →