Місяць: Липень 2015

IMG_0713

Запіканка з кабачка, грибів і сиру в яєчній заливці

Не знаю, як правильно назвати цю страву, але це абсолютно не має значення, адже вона просто чудово підходить для літа. Легка, поживна і корисна, тому її можна подавати і на сніданок, і на вечерю і як легкий обід. В книжках про Мумітролів була собі Чепуруля, яка обожнювала готувати запіканки із залишків продуктів. От і я сьогодні була Чепурулею. Після чорничного пляцка… Read more →

IMG_0703

Вишневий пиріг на кексовому тісті

Сезон ягід у розпалі, тому я просто не можу не поділитися одним із своїх улюблених рецептів. Тим більше, що я обожнюю вишні і вважаю їх ідеальною начинкою до випічки. Вишні чудово переносять заморозку, тому зимові вишневі пляцки майже такі ж як і літні. Даний рецепт простий, а тому й геніальний)) Замість вишень ідеально підійдуть чорниці, вимішані з сухарями і цукром.… Read more →

IMG_3260

Як “прокатати” словацьку візу або перша половина нашої відпустки у Братіславі, Відні і Девіні. Частина 1. Братіслава

Виявляється, коли є стільки всього, що можна розказати, то дуже важко знайти слова, якими розпочати розповідь. Дуже хочеться, щоб інформація, яку я тут напишу, згодом комусь пригодилася. Тому я спробую описати нашу подорож максимально детально. Зразу попереджаю, це не розповідь в стилі “як потрапити в 10 міст за тижень з 10 євро в кишені” , але й про ресторани з… Read more →