Місяць: Березень 2015

DSCN2002

Телячі реберця з квасолею та грибами

Перший рецепт реберець. Я надаю перевагу м`ясу кусками – полядвиця, стейк, реберце і тд. Фарші, котлети(в нашому розумінні), фрикадельки — то не моє. Зазвичай, всім м`ясним, що смажиться на пательні, в нас завідує тато, а я ось почала перебирати естафету )) Рецептів приготування реберець є безліч. Ця страва ідеально підійде для недільного сімейного обіду. В моєму рецепті м`ясо буде тушитися,… Read more →

DSCN1987

Налисники з начинкою з індика та грибів (святковий варіант)

Часом дуже вигідно працювати в чотири руки. Ось так недавно вийшло в нас з мамою.  Зробила мама налисничків більше, ніж звичайно, в результаті, попросила мене придумати з них обід. Як справжня Чепуруля (хто читав Мумітролів, той знає) я взялася підчищати холодильник.В мене було велике індиче крило, з якого я варила росіл,  жменька грибів, кусник твердого сиру і вершки, яким вже… Read more →

IMG_1513

Перепис населення)

Сьогодні вирішила переглянути все, що наваляла. Після півгодини спроб навчитися скакати на скакалці (так-так, я не вмію скакати на скакалці, поки мій максимум майже 5 разів підряд((), невдалої боротьби з мідним дротиком і війни з Котихою за мої кульки, я вирішила, що мушу зайнятися порядками в шухляді. Реорганізація простору і любов до сортування всього по коробочках в мене від мами))… Read more →

IMG_1474

Божественна гарбузова зупка-пюре

Пам`ятаєте, в статті про ресторан ForRest я писала про те, що в них дуже смачна гарбузова зупка? Так от, я навчилася її готувати. Спробувала кілька варіантів і пропоную Вам рецепт тої, що здалася мені … навіть не знаю, що написати, бо всі варіанти вийшли дуже смачні…мабуть, цей рецепт найближчий по смаку, до тієї ресторанної. Зупа неймовірно проста в приготуванні, а… Read more →

IMG_1468

Про прикраси, які я робила для себе

Коли я купила собі перші мотки вовни для валяння, то навіть подумати не могла, що це заняття так мене захопить. Вважала, що робитиму собі прикраси час від часу. Але валяння – справа затягуюча. Комбінування кольорів, вибір камінців, намистин, бусин, підвісок – оце мій антистрес. Проблема в тому, що всі ці коралі і брошки я фізично не маю можливості переносити. Тому в… Read more →

DSC_0113

Улюблені місця щоб підкріпитися. Про нову ресторанну точку ForRest

Ось я думала про те, що мене надихає на нові кулінарні відкриття. І зрозуміла, що куштувати щось смачненьке я люблю не менше, ніж готувати. Тому час від часу ми вибираємося пообідати в якомусь ресторанчику. А ще в мене є кілька улюблених місцин, де я піднімаю собі настрій за какао чи лимонним морозивом. Є місця студентських років, наприклад, Дзига, місця для обговорення… Read more →

IMG_1333

Різотто з лисичками

Після кількох днів старанного навчання та документописання ось нарешті знайшла час щоб розповісти Вам про різотто. Признаюся чесно, рис я не люблю. І донедавна не сприймала його взагалі в жодному вигляді. Доки не почала сама собі його готувати )) Власне, головна фішка в тому, що різні страви потрібно готувати з різних видів рису. Наприклад, як гарнір я зазвичай вибираю суміш… Read more →

IMG_1337

Що спільного між морем і коралями)

Після кількох кулінарних постів прийшла черга подорожувально-хендмейдного)) Зима то такий період, коли дуже гріють спогади з літніх подорожей. І останнім часом в мене найбільшою популярністю користуються Скандинавія, Хорватія і Прованс у Франції. Час від часу переглядаємо фотографії в альбомах і кожен раз захоплюємося чудовою природою, якою обдаровані ці країни. І власне так співпало, що я, будучи натхненною лазурним морем, соснами,… Read more →